Restauranten en streekproducten

L’Aron Fontaine

Brasserie

Fromagerie du Gros Chêne

Kaasmakerij en kaaswinkel

La passerelle

Op 6 km van het drukbezochte Durbuy, biedt dit restaurant een mooie terras aan om van de natuur te genieten en tot rust te komen aan de oevers van de Ourthe.

Boulangerie les copains
Nationale 638

Frietkraam

Marché de Clavier
Boucherie Lissoir “Le Panier Nature”

« Le Panier Nature » verwelkomt U in Havelange, van maandag tot zondag voormiddag, in een traditionele en aangename winkel van 200 m2.

Hier brengen ze naar voren de producten van bij ons.

La Réserve du château

Traditioneel restaurant.

La Fermière de Méan

Ambachtsvervaardiging van boerenkazen van rauwe melk, op de markt brengen van streekprodukten en producten afkomstig van de gecontroleerde biologische landbouw.

La brasserie du Five nations
la vache d’ici
Boucherie Christophe et Aurore
Marchés de havelange

le mardi

Ferme Vrancken

In het kleine dorpje van Ossogne kweekt de familie Vrancken heerlijke aardbeien sinds 1990.

Pré en boule

Ambachtelijk roomijs en degustatiesalon.

O bocal verre
L’inéviTable

In een moderne en warme sfeer, gelegen in het centrum van Marche-en-Famenne, stelt dit restaurant de echte italiaanse keuken voor. Ontdek ook hun verse producten en hun selectie van wijnen !

Le Pré Gourmand

Landelijke tuin verdeelt in kleine groentenpercelen doorkruisd met gravier wandelwegen, afgesloten met lavandel of hout.

Aromatische kruiden en eetbare bloemen omringen de groenten, bieden een kleurenboeket aan en een mengeling van verschillende geuren, maar zijn belangrijk voor de kweek in goede omstandigheden. Zo is elke zaaïng en planting op zijn best.

La ferme du Herda
ferme André

“La Ferme André” is een familiaal bedrijf. Op een oppervlakte van 300m2 stellen ze U een assortiment van meer dan 5000 producten voor. Hun roeping: biovoeding !

Yves Joris
J'utilise des cookies pour rendre votre navigation plus agréable et pour mieux adapter le contenu de ce site Web à vos besoins et préférences.